Wilt u graag een schrobmachine huren om piekdrukte op te vangen of heeft u een tijdelijke klus waarbij een schrobmachine benodigd is? De schrobmachine verhuur van Steenks Service biedt dan een oplossing! Verhuur is mogelijk voor korte en lange periodes.

TE HUUR: Schrobmachine Stefix 1000 STILE

TE HUUR: Schrobmachine Stefix 1000 STILE

Uw vloeren worden grondig gereinigd en gedroogd met deze schobzuigmachine. Met een capaciteit van 5.500 m2/h kunt u zeer efficiënt uw vloeren reinigen.

Voordelen huren schrobmachine

De schrobmachine is in te zetten voor bijna iedere schoonmaakklus. Zo worden onze schrobmachines vaak gehuurd voor het schoonmaken van een grote bedrijfshal of het schrobben van een teeltvloer. Maar wat maakt het huren van een schrobmachine nou interessant ten opzichte van het aanschaffen van een schrobmachine?

  • Geen onderhouds- en reparatiekosten.
  • Geen hoge kosten voor aanschaf, maar een vast bedrag per dag of per week.
  • Werkklaar afgeleverd, zodat u direct kunt beginnen met uw klus.
  • Alleen een schrobmachine tot uw beschikking wanneer dat nodig is.

Waar onze schrobmachines voor worden ingezet

De gehuurde schrobmachine kan voor een diversiteit aan schoonmaakklussen worden ingezet. Zo kan elk type vloer efficiënt gereinigd worden, zodat de vloer vervolgens snel kan worden gebruikt voor het eigenlijke doel. De branches waar onze schrobmachines bijvoorbeeld in worden toegepast zijn:

  • Logistiek
  • Retail
  • Tuinbouw
  • Openbare gebouwen

Video: Steenks schrobmachine verhuur

Om een idee te geven hoe de verhuur in zijn werk gaat en hoe de schrobmachine werkt, hebben wij de onderstaande video gemaakt.

Direct huren of meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in het huren van een schrobmachine of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een schrobmachine te huren?

Bij Steenks Service is het mogelijk om een opzit schrobmachine te huren voor lange of korte tijd. De capaciteit van deze schrobmachine is 5.500 vierkante meter per uur die geschrobt kan worden.

Wat zijn de voordelen van het huren van een schrobmachine?

De voordelen van het huren zijn dat je geen machine hoeft aan te schaffen. Daarnaast heb je geen onderhoudskosten en de machine wordt gebruiksklaar afgeleverd, zodat u direct kan beginnen met schrobben.